Bästa stället för valpkurser i Kalmar

Oavsett om du precis har köpt din första hund eller om du varit hundägare i många år och precis köpt dig själv en ny valp så kan det vara bra för dig att gå på valpkurser eftersom det underlättar det hela avsevärt. Du får tips på hur du kan göra för att träna din hund och för att få den att göra så som du vill. Det jag personligen tycker är det bästa med valpkurser är att det ger goda förutsättningar för dig att låta din hund få träffa och leka med andra valpar och hundar. Det gör att de blir mer sociala och lär sig att förstå språket bättre i lek med hundar av andra raser och åldrar.

Själv har jag två hundar och med både två har jag gått på valpkurser på Helens Hundträning här i Kalmar. Och jag tycker att de var väldigt bra. Framförallt så var de väldigt öppna och det var fritt att komma och gå lite hur man ville. Och så var det inte heller några problem att jag tog med mig min äldre hund heller nu senaste gången, vilket var väldigt skönt, för jag hade ingen som kunde ta hand om honom under tiden.

Har pratat med lite olika och tydligen är Helens Hundträning inte så värst välkänt här Kalmar för sina valpkurser som de borde vara. Så tänker att jag i alla fall kan tipsa om dem här så att det kanske är några av er som har turen att hitta till dem. Tro mig det är en av de bästa hundkurs-verksamheterna på hela östkusten.