Markanläggning och trädgårdar

Tycker det är få saker som gör en bostadsutseende så mycket som en vacker trädgård. En trädgård med blommande blommor och stora välväxta träd och buskar höjer hela fastigheten och får den att se så mycket mer inbjudande ut. Själv har jag för tillfället, om jag får säga det själv, en väldigt fin trädgård. Har lagt mycket tid på markanläggningen för att se till att det skulle bli så som jag ville och att det blev växter som dessutom kommer att växa i ungefär samma fart för att inte vissa av dem ska bli betydligt högre än de andra utan att det ska se ganska enhetligt ut.

Det sista, det med hur växterna växter, var ingenting som jag tänkte på själv. Det kan jag faktiskt inte ta åt mig äran för. Utan det fick jag faktiskt veta av trädgårdsmästarna på Aldéns Allservice AB, firman vars personal jag pratade med under tiden som markanläggningen pågick. Så planeringen av trädgården gjorde jag tillsammans med dem. Eller jag gjorde den första skissen och sen gick jag dit och pratade med dem och vi gjorde några ändringar. Så kom de hem till mig och kollade på tomten och trädgården och kom med ytterligare idéer och så satte vi oss ner och planerade för markanläggningen i Linköping. Och jag är verkligen nöjd med det som vi kom fram till med det.