Att anlita en professionell fotograf för landskapsfotografering

Jag tycker det är så snyggt med landskapsfotografier och skulle gärna ha en på väggen hemma. Ett snyggt fotografi som bli som en tavla. Men inte bara på natur utan vill ha med något djur eller en människa där också, kanske på lite avstånd och med ryggen mot. Har sett så många fotografier som ser ut på det sättet som är hur snygga som helst. Och jag behöver en ny tavla hemma för har en vägg som är helt tom och inte alls snygg så som den ser ut nu när det är helt kalt.

Har lekt lite med tanken att jag ska ta och anlita en professionell fotograf som kan ta en bild på mig i vacker natur. Var inne på en hemsida tillhörande Ida Bygdén Photography och fastnade lite för hennes stil. Det var mycket pastell och väldigt mjuka färger, precis så som jag tycker om och vill ha det. Så funderar starkt på om jag skulle ta hjälp av henne, för då kan hon hjälpa mig att redigera bilderna så att det blir precis så som jag vill också. Tänker att jag ska ta och vända mig till henne och i alla fall prata lite om det och se vad hon säger. Och se om hon som fotograf har några bra idéer för vad jag kan göra för något. Vet inte vart jag skulle vilja ta bilderna men tänker att hon som fotograf borde ha tagit många liknande bilder och vet om ställen som är fina att fotografera vid.